احکام شرعی - احکام طهارت/ - مطهرات/ - غایب شدن مسلمان - تطابق با فتوای آیت الله العظمی مکارم

221 - اگر بدن یا لباس مسلمان یا چیز دیگری که مانند ظرف و فرش دراختیار او است نجس شود و آن مسلمان غایب گردد، ( و فهميده باشد كه نجس شده ، اگر انسان احتمال دهد كه آن را آب كشيده ،پاك است به شرط اينكه از چيزهايي باشد كه طهارت در آن شرط است ، مانند لباسي كه با آن نماز مي خواند و يا غذا و ظرف غذا.) اگر انسان احتمال بدهدکه آن چیز را آب کشیده یا یه واسطه آنکه مثلا آن چیز در آب جاری افتاده پاک شده است ، اجتناب از آن لازم نیست .

222 - اگر خود انسان یقین کند که چیزی که نجس بوده ، پاک شده است ، ( دو نفر عادل يا يك نفر...) یادو عادل به پاک شدن آن خبر دهند، آن چیز پاک است . و همچنین است اگر کسی که چیز نجس در اختیار او است بگوید آن چیز پاک شده ، یا مسلمانی چیز نجس راآب کشیده باشد، اگر چه معلوم نباشد درست آب کشیده یا نه .

223 - ( هرگاه انساني لباسش را به لباسشويي مسلمان بدهد كه آن را بشويد و آب بكشد، قول او قبول است .) کسی که وکیل شده است لباس انسان را آب بکشد و لباس هم درتصرف او باشد، اگر بگوید آب کشیدم ، آن لباس پاک است .

224 - اگر انسان حالی دارد که ( به آساني يقين به پاكي پيدا نمي كند، مي تواند همان طور كه ديگران يقين پيدا مي كنند، قناعت كند.) در آب کشیدن چیز نجس یقین پیدا نمی کند، می تواند به گمان اکتفا نماید.

خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,990,748