آشپزی - جوجه کباب ایتالیایی

مواد لازم
مرغ 2 کيلو گرم
پياز خرد کرده 100 گرم
هويج خرد کرده 80 گرم
کرفس خرد کرده50 گرم
فلفل دلمه اي خرد کرده 50 گرم
روغن مايع به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپ خوري
آب مرغ500 ميلي ليتر
ترخون يا سبزي معطر30 گرم
طرز تهیه
اين جوجه کباب مانند جوجه کباب هاي معمولي مي باشد، فقط در سیخ چوبي کشيده مي شود و سس آن با سس هاي ديگر متفاوت مي باشد.
روش تهيه ي سس:
پياز، هويج، کرفس و فلفل دلمه اي را در ظرف مناسبي بريزيد.
روي اجاق قرار دهيد و مقداري روغن روي آن ها بريزيد و تفت دهيد.
سپس رب را بيفزائيد و 2 دقيقه ي ديگر تفت دهيد.
اکنون آب مرغ را اضافه کنيد تا سبزيجات نرم شود و به روغن بيفتد.
در 5 دقيقه ي آخر ترخون خرد شده را اضافه نمائيد.
نکات
به اين سس مي توان قارچ خرد کرده نيز اضافه کرد.
حالا کباب را در ظرف مناسبي بچينيد و روي آن را با سس تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250