آشپزی - جوجه کباب دورنگ

مواد لازم
فيله گوساله 700 گرم
فيله مرغ 200 گرم
آب پياز 1 عدد
روغن زيتون 1/2 پيمانه
آب ليمو 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
پياز 1 عدد
گوجه فرنگي 2 عدد
قارچ 4 عدد
فلفل سبز دلمه اي 1 عدد
طرز تهیه
ابتدا فيله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه هاي مستطيل شکل در مي آوريم و با بيفتک کوب مي کوبيم.
فيله مرغ را شسته و به قطعاتي مستطيل شکل بريده و روي آن را نيز با بيفتک کوب مي کوبيم.
توجه داشته باشيد قطعات مرغ بايد از تکه هاي گوشت کوچکتر باشد تا بتوانيد آنرا داخل گوشت بپيچيد.
قطعات گوشت را در آب پيازو نيمي از روغن زيتون از شب قبل خوابانده، قطعات فيله مرغ را نيز در آبليمو، مابقي روغن زيتون، نمک و فلفل به مدت 2 الي 3 ساعت بخوابانيد.
پياز را شسته و به صورت خلالهاي ريز و باريک در مي آوريم.
گوجه فرنگي و قارچ و فلفل سبز دلمه اي را نيز شسته و به خلالهاي باريک خرد مي کنيم.
فيله گوساله را روي سطح صافي قرار مي دهيم.
فيله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذکر مقدار کمي روي آن مي ريزيم.
فيله گوساله را خيلي با دقت و به آرامي مي پيچيم که مواد بيرون نريزد.
از قسمت اتصال، گوشت را به سيخ کشيده و روي آتش کباب مي کنيم، در نيمه پخت به آن نمک مي زينم.
تزئين کبابها با قارچ که روي آن لوزي هاي فلفل دلمه اي يا تربچه قرار گرفته است، سفره را رنگين تر مي کند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250