آشپزی - کباب بلغاری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله 500 گرم
سينه مرغ بدون استخوان 300 گرم
زعفران دم كرده 2 قاشق چايخوري
كره 100 گرم
سس سويا 1 قاشق غذا خوري
پياز متوسط 2 عدد ( ريز رنده شده )
نمك و ادويه به مقدار لازم
طرز تهیه
سينه مرغ را به قطعات يك دست در اندازه 3 در 4 سانتيمتر برش دهيد.
گوشت را نيز به عرض دو سانتيمتر و طول 10-12 به صورت نواري ببريد.
آب پياز را گرفته و آن را در ظرفي همراه با سس سويا و نصف زعفران مخلوط كنيد.
مرغ را روي تخته كار بگذاريد و گوشت فيله يا راسته را دور آن بپيچيد.
طوري كه مرغ ميان يك نوار از گوشت قرار بگيرد.
در هر سيخ 6-8 تكه به همين صورت آماده كنيد.
با قلموي تميز مخصوص از مخلوط پياز و زعفران روي كباب ها بماليد.
بهتر است روي ذغال كباب كنيد ولي اگر در دسترس نبود ميتوانيد از انواع كباب پز هاي برقي يا گازي نيز استفاده كنيد.
دقت كنيد حرارت بسيار ملايم باشد تا كباب ها كاملا مغز پخت شوند.
بعد از اينكه كمي كباب خودش را گرفت ( آب آن كشيده شد روي حرارت ) كره را آب كنيد و باقيمانده زعفران و كمي نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و دوباره با قلمو روي كباب ها بماليد.
بعد از اتمام كار نيز اين كار را دوباره تكرار كنيد.
اين عمل باعث جلوگيري از خشك شدن كباب ها حين پخت و همچنين باعث مغز پخت شدن گوشت ميشود.
خواص
اين غذا به دليل داشتن مقدار زيادي گوشت قرمز و سفيد و سس سويا، منبع خوبي براي كلسيم و پروتيئن است.
افرادي كه چربي خون بالا يا فشار خون بالا دارند، در خوردن اين غذا زياده روي نكنند بهتر است.
گوشت قرمز براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارند مضر است.
نکات
براي نرم كردن انواع گوشت ميتوانيد يك عدد كيوي را ورق ورق كرده و لابه لاي گوشت به همراه كمي پياز بگذاريد.
پياز براي گرفتن بوي خامي انواع گوشت سفيد و قرمز و كيوي براي نرم كردن گوشت ها به كار ميروند.
دقت كنيد كه زمان خواباندن گوشتها در مخلوط كيوي و پياز بيشتر از 15 دقيقه نباشد.
وگرنه گوشت بافت سفت خود را به كلي از دست ميدهد و مزه بدي هم پيدا ميكند.
به جاي كيوي از انجير تازه هم براي اين منظور ميتوانيد استفاده كنيد.
هيچ وقت در ابتداي پخت انواع گوشت قرمز ( به صورت كباب يا خورش يا... ) از نمك براي مزه دار كردن گوشت استفاده نكنيد.
زيرا باعث سفت و دير پز شدن گوشت ميشود.
سخنرانی توسط شهید آیت الله دستغیب درباره دین از سایت راسخون با عنوان دقت در حسابرسی روز قیامت
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان مادری خورد زمین.... (نوحه)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمدرضا طاهری درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت عقیق با عنوان قرائت دعای ابوحمزه ثمالی
تلاوت توسط استاد کامل یوسف البهتیمی از سایت الکعبه با عنوان ص
مناجات توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان مناجات | عمرم گذشت در تب و تاب ندیدنت
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان در این مسیر هر که هوادار می شود
اذان توسط استاد محمد صدیق منشاوی از سایت الکعبه با عنوان الأذان
ترتیل توسط شیخ سعد الغامدی درباره 109 - کافرون از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره کافرون - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج مهدی اکبری بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان ناله های فراق
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الحجر
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان اگر کسی به کسی بگوید من را بکش
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 181,837,015