آشپزی - کباب چوبی با کته طلایی

مواد لازم
۷۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ عدد پیاز كوچك ریز رنده شده
۲ قاشق سوپخوری گشنیز ریز خرد شده
۱ قاشق سوپخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش
نمك و فلفل به اندازه كافی
روغن برای سرخ كردن
مواد لازم برای كته
۳ قاشق سوپخوری روغن
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ عدد پیاز متوسط خلال شده
۲ پیمانه برنج
۴ پیمانه آب سبزیجات پخته (یا ۴ پیمانه آب كه دو عدد قرص سوپ سبزیجات در آن حل شده)
طرز تهیه
گوشت چرخ شده، پیاز، گشنیز، زیره، رنده پوست لیموترش، نمك و فلفل را در ظرف گودی ریخته مخلوط كنید و كمی ورز دهید.
این مخلوط را به ۸ قسمت مساوی تقسیم كنید.
هر قسمت را به صورت یك كباب لقمه ای در دست فرم دهید و یك سیخ چوبی كوچك و یا سیخ های آلومینیومی كوچك را از آن عبور دهید.
كباب ها را در دیس بچینید.
روی آن را با نایلون محافظ غذا بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
۳ قاشق روغن را در قابلمه مناسبی ریخته داغ كنید. پیاز را در آن بریزید و تفت دهید.
پس از ۲ دقیقه یا زمانی كه پیاز نرم شد زردچوبه را در آن بریزید و پس از چند ثانیه تفت دادن برنج را كه قبلاً شسته اید بدون آب در قابلمه بریزید و یك دقیقه تفت دهید تا همه دانه های برنج به روغن آغشته شوند.
آب سبزیجات و یا مخلوط آب با قرص سبزیجات را با نمك كافی (در صورت نیاز) به برنج اضافه كنید. بگذارید برنج به جوش آمده و آنقدر بجوشد تا آب آن كاملاً تبخیر شود.
سپس حرارت اجاق را كم كنید و یك دمكنی بر روی آن قرار دهید تا كته دم بكشد.
در صورت تمایل می توانید برای خوش عطر شدن كته هنگام جوشیدن برنج مقدار كمی زعفران به آن اضافه كنید.
در تابه نچسبی مقدار كمی روغن بریزید و آن را داغ كنید كباب چوبی ها را از یخچال خارج كرده در روغن سرخ كنید تا همه طرف كباب ها برشته شود.
كته را در دیس كشیده كباب ها را روی آن بچینید و سرو نمایید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411