آشپزی - گمج کباب (غذای گیلانی )

مواد لازم
گوشت تکه اي نيم کيلو
پياز 3 عدد
جعفري سائيده شده نيم کيلو
انار ترش سائيده شده به ميزان لازم
آب 1 ليوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت را با پياز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفري سائيده شده و کمي آب و 1 قاشق روغن روي شعله ملايم مي پزيم.
در حين پخت به غذا سر مي زنيم اگر آبش کم بود اضافه مي کنيم.
وقتي گوشت کاملاً پخت آب انار ترش يا انار ترش سائيده شده و نمک را اضافه مي کنيم و صبر مي کنيم تا خورش جا بيفتد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015