آشپزی - شیر برنج

مواد لازم
برنج یك فنجان
شیر یك و نیم كیلو
گلاب نصف فنجان
نمك نصف قاشق چایخوری
در صورت تمایل 50 گرم خامه
پودر پسته برای تزئین یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برنج را خوب شسته و بگذارید 2 ساعت خیس بخورد، تا برنج خوب پخته و لعاب بهتری بدهد. سپس آب برنج را از صافی رده كرده و با 2 لیوان آب و نمك روی شعله ملایم كمی بپزید. شیر را اضافه كرده و بعد گلاب را هم بریزید تا شیر برنج پخته و كاملاً لعابدار شود.
در این مرحله می توانید 50 گرم خامه به شیر برنج اضافه كنید و آن را در ظرف مورد نظر كشیده و بعد از 3-2 دقیقه روی آن را با پودر پسته تزئین كنید. برای سرو آن می توانید از عسل، مربا یا شیره انگور هم استفاده كنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411