آشپزی - ماهی سوف یا سفید (کباب)

مواد لازم
ماهی سرخو یا سفید متوسط ۱ عدد
کره یا روغن زیتون یکصد گرم
حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی بمقدار زیاد برای تزئین
آبلیمو ۱/۲ فنجان
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه
فلس های ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آنرا خارج کرده تمیز می شوئیم.
با کارد یا اره مخصوص آنرا از وسط دو نیم می نماییم بطوری که بشکل دو عدد ماهی در بیاید.
کره آبکرده و آبلیمو و نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم.
در فر ابتدا به مدت ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد می گذاریم.
سپس از فر خارج می کنیم و روی آنر اکمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره در فر با درچه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شود.
ماهی ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیمو ترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,821,954