آشپزی - کال کباب (دختر لوس)

مواد لازم
سبزي معطر (خالواش، نعناع و گشنيز) ساييده شده 2 تا دو و نيم قاشق سوپ خوري
بادمجان متوسط 4 تا 5 عدد
مغز گردو ساييده 150 گرم
سير ساييده 2 تا 3 حبه
گلپر نصف قاشق مرباخوري
آب انار ترش تازه يا آب غوره يک ليوان
نمک به مقدار لازم
دانه هاي انار ترش و فلفل سبز به دلخواه
طرز تهیه
سبزي ها را پاک کرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشک شود.
بعد با کمي نمک آن را ساييده و خيلي ريز خرد کنيد.
بادمجان ها را روي آتش يا در فر کاملاً کباب کنيد و پوست بگيريد و با گوشت کوب آن را له کنيد.
سپس بادمجان، مغز گردو، سير و سبزي ها را با هم مخلوط کنيد و آب انار يا آب غوره را کم کم به آن اضافه کنيد، به اندازه اي که خيلي رقيق نشود.
اگر نمک آن کم بود نمک و گلپر را به آن اضافه نماييد.
بعد آن را در ظرفي ريخته و با دانه هاي انار ترش و فلفل سبز تزيين کنيد و اگر ميل داريد که کال کباب کمي مزه ي تند داشته باشد همراه سبزي ها يک دانه فلفل سبز تند اضافه نماييد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250