آشپزی - کباب انگشتی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پياز رنده کرده يک عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
جعفري خرد کرده دو قاشق سوپ خوري
رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپ خوري
پودر زيره و تخم گشنيز دو قاشق چاي خوري
دارچين يک دوم قاشق چاي خوري
طرز تهیه
در کاسه اي گوشت را با پياز، نمک و فلفل مخلوط کنيد و به مدت 5 دقيقه ورز دهيد.
آنگاه جعفري، رب گوجه فرنگي و ادويه ها را بيفزائيد و دوباره آن را ورز دهيد.
سپس از مخلوط به دست آمده هر بار به اندازه ي يک تخم مرغ کوچک برداريد و به شکل لوله در آوريد. اکنون مي توانيد آن ها را به سيخ بکشيد و روي آتش کباب کنيد و يا در تابه اي با روغن سرخ کنيد.
بعد کباب ها را در ديس مناسبي بچينيد و به سليقه ي خود آن را تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015