آشپزی - کباب تابه ای اوکراینی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده500گرم
پياز رنده شده1عدد متوسط
جعفري و ريحان100گرم
گوجه فرنگي2عدد
فلفل دلمه اي رنگي1پيمانه
روغن مايع3قاشق سوپخوري
پنير موتزارلا به ميزان لازم
نمک،فلفل به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوجه فرنگي و فلفل هاي رنگي را نگيني خرد کنيد.
سبزي ها را هم خرد کنيد و به مواد بيفزاييد.
آب پياز رنده شده را بگيريد و با گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد.
بعد از گوشت، به اندازه يک نارنگي برداريد و کف دست صاف کنيد و وسط گوشت را کمي گود کنيد؛ به طوري که کناره هاي گوشت به اندازه يک و نيم سانت بالاتر باشد.
سپس آنها را در ظرف فري که از پيش با 1 قاشق روغن چرب کرده ايد، بچينيد.
روي آنها از مخلوط فلفل رنگي خرد شده، گوجه فرنگي و سبزي خرد شده بريزيد.
در آخر، پنير موتزارلاي رنده شده را روي آن بپاشيد و ظرف را 25 دقيقه داخل فري با دماي 175 درجه به سانتي گراد قرار دهيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516