آشپزی - کباب ترکی خانگی

مواد لازم
مغز ران گوساله 500 گرم
روغن مايع 5 قاشق غذاخوري
پودر سير 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
پياز رنده شده 1 عدد
گوجه فرنگي رنده شده 2 عدد
آويشن 1 قاشق مرباخوري
سير 2-3 حبه
آلومينيوم يا کاغذ روغني يک تکه
نان چند تکه
گوجه فرنگي 3-4 عدد
پياز 2 عدد
فلفل کبابي 3-4 عدد
طرز تهیه
گوشت را به تکه هاي نازک به اندازه کف دست ببريد.
مواد سس را آماده کنيد و گوشت را داخل اين سس قرار دهيد تا چند ساعت داخل اين سس در يخچال بماند.
گوشت را از سس در بياوريد و روي آلومينيوم فويل اول سه چهار تکه در پايين بعد روي آن همه تکه هاي گوشت را بچينيد و با آلومينيوم محکم بپوشانيد.
آن را در فريزر بگذاريد تا خوب يخ بزند بعد از آنکه از فريزر در آورديد قبل از اينکه يخش باز شود برش هاي خيلي نازک بزنيد.
در يک ماهي تابه روغن بريزيد و گوشت را سرخ کنيد.
پودر سير، نمک و فلفل به آن اضافه کنيد. لاي نان را با گوشت، پياز خلال شده، برشهاي گوجه و فلفل پر کنيد (سس گوشت را با پياز رنده شده- گوجه فرنگي رنده شده- روغن مايع- آويشن-سير له شده- نمک و فلفل تهيه کنيد).
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015