آشپزی - کباب ریزه

مواد لازم
پياز 3 عدد
برنج 1 ليوان
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله 500 گرم
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوري
روغن به ميزان لازم
رب انار 2 قاشق غذاخوري
شکر 2 قاشق غذاخوري
پياز داغ و نعنا داغ به ميزان لازم
طرز تهیه
2 عدد پياز را پوست کنده، رنده کنيد و آب آن را بگيريد.
برنج را پس از خيس کردن در آبکش ريخته و با دست کمي زير و رويش کنيد تا نرم شود.
برنج نرم را همراه با پياز آب گرفته به گوشت اضافه کنيد و با تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا خشک ورز داده به اندازه هاي کوچک در دست شکل دهيد و در روغن سرخ کنيد.
پس از سرخ کردن آنها را روي کاغذ روغن گير گذاشته تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
کباب ها را در کف يک ماهيتابه چيده و با يک ليوان آب، رب انار، شکر، پياز داغ و نعنا داغ بگذاريد تا مغز پخت شوند.
بعد از آنکه آب کباب ها کشيده شد غذا را سرو کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351