آشپزی - کباب های مکزیکی

مواد لازم
فيله گوساله 600گرم
سرکه قرمز يک دوم پيمانه
روغن زيتون يک چهارم پيمانه
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
سير پوره شده 2 قاشق غذاخوري
شکر يک قاشق غذاخوري
پودر زيره سبز يک قاشق مربا خوري
فلفل سياه يک قاشق مربا خوري
فلفل قرمز يک قاشق مرباخوري
نمک به ميزان لازم
طرز تهیه
فيله ي گوساله را ابتدا از قطر برش نشده وبعد به کمک گوشت کوب کمي نازک کنيد وبه صورت باريک وبلند برش بزنيد.
بقيه ي مواد را با هم در کاسه اي مخلوط کرده و فيله ها را در آن بخوابانيد سپس به صورت مارپيچ به سيخ کشيده و روي صفحه ي چدني با روغن خيلي کم گريل کنيد.
در انتها، با برنج، سالساي لوبيا وپرتقال سرو کنيد.
خواص
اين دستور 30 گرم کربوهيدرات، 105 گرم پروتئين، 60 گرم چربي و1080 کيلو کالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250