آشپزی - کباب کوبیده نگینی

مواد لازم
گوشت قلوه گاه گوسفندي 500 گرم
دست گوساله چرخ کرده 500 گرم
پياز چرخ کرده 500 گرم
جوش شيرين يک هشتم قاشق چايخوري
جوز هندي يک سوم عدد
نمک به دلخواه
فيله مرغ 500 گرم
زعفران براي کوبيده ي زعفراني به دلخواه
طرز تهیه
ابتدا دو نوع گوشت گوسفند و گوساله را با هم مخلوط کرده و دو بار چرخ کنيد.
پياز چرخ کرده را يک شب تا صبح در يخچال قرار دهيد تا آب بيندازد و آب آن جدا شود.
سپس پياز را چنگ زده در تنزيب يا صافي بريزيد و حسابي فشار دهيد تا آب آن خارج شود و تفاله ي پياز به دست آيد ( مقداري از آب پياز را نگه داريد )
نمک،جوزهندي و جوش شيرين را به پياز اضافه کرده و پياز را به گوشتي که از قبل دو بار چرخ شده اضافه کرده مجددا آن را چرخ کنيد.
سپس گوشت را در يک ظرف بزرگ بريزيد و آن را با کف دست ورز دهيد.
براي اين کار مي توان از غذاساز نيزاستفاده کرده و به مدت 5 تا 7 دقيقه بگذاريد تا گوشت حسابي کش بيايد.
سپس به مدت 15 دقيقه گوشت را در يخچال قرار دهيد تا قدري سرد شود.
سپس از گوشت چانه هايي به وزن 100 يا 120 يا 150 گرمي بگيريد.
دست را با آب پياز مرطوب کرده و گوشت را به سيخ بکشيد.
وسط هر برش يک تکه از فيله مرغ به صورت نگين قرار دهيد.
در صورت تمايل از دم کرده غليظ زعفران نيز مي توانيد استفاده کنيد و سرانجام کباب ها را روي منقل قرار دهيد.
نکات
جوش شيرين به مقداري مصرف شود که کباب زود سرخ نشود.زيرا جوش شيرين باعث زودتر بريان شدن کباب مي شود.
آب پياز بايد کاملا گرفته شود.
مواد را دقيق اندازه گيري کنيد.
براي اينکه کباب کوبيده نريزد،ابتدا آن را روي حرارت تند قرار داده و سريع باد بزنيد.
سيخ ها را مرتب بچرخانيد، پس از اينکه گوشت خودش را گرفت حرارت را کم کنيد و منقل را باد بزنيد و بگذاريد با حرارت ملايم مغز پخت شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865