آشپزی - پاستا با سس آلفردو مرغ 2

مواد لازم
پياز 1 عدد
سير 2 حبه
شير 5/1 ليوان
خامه 50 گرم
کره 100 گرم
سينه يا فيله مرغ 300 گرم
پاستا پاپيوني يک بسته
عصاره مرغ 1 عدد
پنير پارمزان 15 گرم
فلفل به مقدار لازم
جوز هندی 2/1 قاشق چايخوری
طرز تهیه
ابتدا پياز و سير را با کره تفت داده تا پيازها نرم شود آنگاه آرد را اضافه کرده و 1 دقيقه تفت مي دهيم مرغ و عصاره مرغ را مخلوط و حبه قندی خرد مي کنيم و در کره تفت مي دهيم و سس آلفردو را اضافه مي کنيم و روی حرارت 2 دقيقه مي جوشانيم.
پاستا را در آبجوش و روغن پخته و آبکش مي کنيم در آخر خامه و پنير پارمزان و جوز هندی را افزوده و با سس مخلوط مي کنيم و روی پاستا پخته و سرو مي کنيم.در صورت تمايل مي توان جهت رنگي شدن پاستاها از رنگ خوراکی استفاده کرده تا تزيين غذا زيباتر شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250