آشپزی - کالزونه (غذای ایتالیایی)

مواد لازم
7 گرم مخمر
نصف قاشق چایخوری شكر
180 میلی لیتر آب ولرم
300 گرم آرد سفید
1قاشق غذاخوری شیر
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
150گرم سوسیس یا كالباس
1عدد متوسط پیاز خرد شده
1حبه سیر خرد شده
1قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
1قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق سوپخوری زیتون خرد شده
100گرم پنیر موزارلا
به مقدار لازم نمك
طرز تهیه
سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یك دقیقه تفت می دهیم.سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده و بعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنك شود.
مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت 10 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم.
بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده وآن را پهن می كنیم.دایره ای به قطر 25 سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد كالزونه پر كرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.
سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می كنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می كنیم.
در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516