آشپزی - گول بورگ با گوشت

مواد لازم
برای خمير:
آرد گندم( مخصوص کيک ) 5/2 ليوان
ماست 2/1 ليوان
روغن مایع 2/1 ليوان
سرکه 1 قاشق چايخوری
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
برای داخل بورک
روغن مایع 3/1 ليوان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پياز 1 عدد متوسط
جعفری 3-2 قاشق غذاخوری خرد شده
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
برای روی بورک
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 2-3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه

آرد را الک کنيد .ماست، روغن و سرکه و نمک و آب را به آرد اضافه کنيد و خمير درست شده را خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد .خمير را به تکه هايي به اندازه تخم مرغ تقسيم کنيد .به کمک وردنه هر تکه را به قطر 3-2 ميلي متری پهن کنيد .سپس آن را به چهار قسمت تقسيم کنيد .
روی خميرها را چرب کنيد .پياز را رنده کرده با روغن تفت دهيد .گوشت رت به پياز اضلفه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد .گوشت که خوب سرخ شد شعله را خاموش کنيد – در آن جعفری، نمک و فلفل بريزيد .
از اين مايه گوشتی تقريبا يک قاشق غذاخوری لبه خمير قرار دهيد سپس آن را لوله کنيد و درو خودش به صورت حلزون بپيچيد .سيني را چرب کنيد – بورک ها را داخل سيني بچينيد .
زرده های تخم مرغ را هم بزنيد و 2-3 قاشق غذاخوری روغن به تخم مرغ اضافه کنيد و روی بورکها بماليد .در دمای 180 درجه سانتي گراد فر قرار دهيد به مدت زمان 40-50 دقيقه بپزد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250