آشپزی - کتلت مرغ

مواد لازم
گوشت مرغ (ترجيحا سينه )500گرم
پياز رنده شده1عدد
فلفل سفيد1قاشق چايخوري
هويج پخته2قاشق سوپخوري
کالباس4تا5ورقه
جعفري2قاشق سوپخوري
خلال پسته و بادام50گرم
آرد سيب زميني3تا4قاشق سوپخوري
تخم مرغ1عدد
آرد سوخاري به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
یك عدد سینه مرغ متوسط
2عدد پیاز متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد تخم مرغ
یك دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده
یك فنجان پودر سوخاری
به مقدار دلخواه نمك و فلفل
طرز تهیه
سینه مرغ را همراه با یك لیوان آب، یك عدد پیاز، كمی نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن كشیده شود. سیب زمینی ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ می كنیم.
مرغ را فيله کرده و چرخ کنيد.
پياز رنده شده که بهتر است بيشتر از آب پياز باشد داخل مرغ بريزيد.
نمک و فلفل سفيد را به آن اضافه کنيد و کاملاً ورز دهيد.
سپس مقداري از مايه را برداريد و در در کف دست پهن کنيد و مقداري از مخلوط مواد مياني را که شامل هويج پخته و خرد شده، کالباس خرد شده، جعفري خرد کرده، خلال پسته و بادام است روي آن بگذاريد.
اطراف کتلت را روي هم بياوريد و ببنديد.
مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ كرده و پیاز را هم رنده می كنیم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز می دهیم و كف دستمان را به پودر سوخاری آغشته كرده و از مایه به اندازه یك عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی سرخ می كنیم.
سپس کتلت ها را ابتدا در آرد سيب زميني و بعد در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد و اين مراحل را دوباره تکرار کنيد و کتلت ها را در روغن سرخ کنيد.
کتلت ها را داخل ظرف بچينيد و اطراف ان را با سبزيجات تزيين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411