آشپزی - باباریه ( دسر فرانسوی )

مواد لازم
كاكائو يك قاشق مربا خوري سرپر
شيريك ليوان
پودر قند يك قاشق غذاخوري سر پر
زرده تخم مرغ چهار عدد
خامه 200گرم
شكرنصف پيمانه
ورقه ژلاتين ضخيم سه ورق اگر نازك بود شش ورق
طرز تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ را مي زنيم.
از درجه يواش شروع كرده تا درجه سريع.
سپس آرام آرام شكر را اضافه مي كنيم تا كرم رنگ شود
بعد در ظرف ديگري خامه را با خاك قند مي زنيم.
سپس كاكائو يا را در شير حل مي كنيم.
بعد شير را به مايع اوليه (زرده تخم مرغ و شكر)اضافه مي كنيم و هم مي زنيم.
سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه هاي ژلاتين را كه قبلا در نصف پيمانه آب جوش حل كرده ايم اضافه مي كنيم
ته قالب را با كره چرب مي كنيم و همه مواد بالا را كه با هم زده ايم داخل قالب ميريزيم و در فريزر مي گذاريم تا ببندد.(به مدت يك ساعت و نيم)
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351