آشپزی - پودینگ شکلات

مواد لازم
نشاسته 220 گرم
شير نيم كيلو
جوش شيرين 3/1 قاشق چايخوري
پودر شكلات 40 گرم
خامه 1 پاكت
تخم مرغ 5 عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
پودر شكر 200 گرم
طرز تهیه
سفيده و زرده تخم مرغ ها را خوب با پودر شكر و وانيل مي زنيم تا سفيد و يك دست شود.
خامه را اضافه كرده شير و نشاسته را با جوش شيرين خوب مي زنيم.
پودر كاكائو را با كمي آب جوش حل كرده به شير و نشاسته اضافه مي كنيم روي حرارت مي گذاريم تا لعاب بياندازد. كمي كه غليظ شد از روي آتش بر مي داريم و به مايه قبلي تخم مرغ خامه اضافه مي كنيم .
اگر كمي شل بود مجدداٌ روي آتش مرتب هم مي زنيم تا سفت شود .
وقتي كمي خنك شد در ظرف مورد نظر ريخته و داخل يخچال مي گذاريم .
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411