آشپزی - دسر پلمبیر

مواد لازم
شير يك دوم پيمانه
تخم مرغ2عدد
ورق ژلاتين 2عدد
پودر قند 2 قاشق غذاخوري
شكر 5 قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده 30 گرم
وانيل نصف قاشق چاي خوري
خامه 1 پيمانه
خلال پسته 30 گرم
مرباي آلبالو يا گيلاس يا هويج به ميزان لازم
طرز تهیه
زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا كنيد. زرده ها را با شكر و وانيل با همزن خوب بزنيد تا كرم رنگ شود.
ورق ژلاتين را در آب سرد بگذاريد تا نرم شود.
سپس شير را داغ كنيد
ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد.
خامه را با پودر قند بزنيد تا فرم بگيرد. سفيده را با هم زن بزنيد تا كاملاً سفت و سفيد شود.
سپس سفيده و خامه را به مواد بالا اضافه نماييد.
ته ظرف مناسبي را با مربا و گردو يا پسته تزئين كنيد و بقيه پسته و گردو را داخل مواد بريزيد و مخلوط نماييد.
اين مخلوط را به آرامي در ظرف تزيين شده بريزيد و در يخچال به مدت سه ساعت قرار دهيد و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نماييد.
نکته: مي توانيد به مواد پلمبير مقداري بستني وانيلي اضافه نماييد. در اين صورت پلمبير بايد تا زمان سرو در فريزر بماند. (ميزان بستني لازم 300 گرم مي باشد.)
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,838,717