آشپزی - سیمونت میوه با بستنی

مواد لازم
توت فرنگی 250 گرم
شاتوت 100 گرم
فیله پرتغال 2 عدد
انگور حبه شده 200 گرم
شکر 100 گرم
آب 150 سی سی
عرق بهار نارنج 1 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
میوه ها را شسته و داخل قالب مستطیل دیواره دار پر می کنیم سپس آب را جوش آورده و شکر و ژلاتین را با هم مخلوط و در آب می جوشانیم تا حل شود.
سپس لیموترش را افزوده و مرتب هم می زنیم آنگاه عرق بهار نارنج را افزوده و یک جوش که خورد از روی حرارت برداشته و 5 دقیقه خنک می کنیم.
سپس روی میوه ها می ریزیم تا قالب پر شود و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار داده تا بسته شود.
سپس 30 ثانیه قالب را تا دیواره آن داخل آب گرم فرو برده و قالب را برگردانده تا ژ له کامل در آید.
سپس مانند کیک برش داده و به دلخواه با بستنی سرو می کنیم.
نکته مهم : اگر میوه ها یخی یا فریزری باشد ژله زودتر آماده می شود
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,826,688