آشپزی - کاناپ پنیر

مواد لازم
پنیر کرد100 گرم
مغز کرفس 3 ساقه
خیارشور 4 عدد
مغزگردو 100 گرم
شیر
سس مایونز 2/1 پیمانه
نمک وفلفل به میزان لازم
پیازچه 5 ساقه
آب لیمو تازه 4 عدد یا نصف استکان
طرز تهیه
مغز کرفس را به صورت تکه های کوچک می بریم خیارشور و مغز گردو را به تکه های کوچک تبدیل می کنیم.
پیازچه ها را هم تکه تکه می کنیم و داخل ظرف می گذاریم.
بعد سس مایونز را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد نمک و فلفل را به مقدار لازم به مواد می افزاییم.
سپس پنیر کرد را به تکه های کوچک تبدیل کرده و داخل مواد ریخته و خوب مخلوط می کنیم بعد داخل دستگاه همزن ریخته و تبدیل به پوره می کنیم.
طرز تهیه پنیر کرد: شیر را داغ می کنیم تا خوب بجوشد بعد آب لیمو را داخل آن می ریزیم.
آن را داخل یک دستمال تمیز پارچه ای می ریزیم تا آبش خوب برود تاتبدیل به پنیر کرد گردد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411