آشپزی - نان و توپک پنیری

مواد لازم
پنير خامه‌اي و سفید فتا از هر کدام 100 گرم
سبزي معطر خردشده دو تا سه قاشق غذاخوري
گردو، پسته و بادام آسياب‌شده به ميزان لازم
خمير آماده نان و کنجد به ميزان لازم
طرز تهیه
براي تهيه پياله‌ها از نان، به اندازه يك نارنگي از خمير برداشته و دور تا دور قالب بچسبانيد تا شكل قالب پيدا كند.
سپس در فر 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 90 دقيقه قرار دهيد.
پنير را با چنگال له كرده سبزي را اضافه كنيد، دست را با روغن چرب كرده از پنير به اندازه گردو برداشته و در دست به شكل توپ در آوريد سپس در مغزهاي آسياب‌شده بغلتانيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,826,688