آشپزی - ایگرول - چینی

مواد لازم
کلم چند عدد
هویج 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
جوانه ماش 1 پیمانه
کدو 1 عدد
فلفل دلمه ای در صورت دلخواه
سرکه 2 قاشق غذاخوری
سویا سس 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و قرمز و پودر زنجبیل به میزان لازم
نان ایگرول 10 برگ
طرز تهیه
ابتدا تمام سبزیجات را خرد کرده و در تابه تفت می دهیم سویا سس و کدو و تمام ادویه جات را بیافزائید بعد از نرم شدن سبزیجات، از مواد داخل نان مخصوص ریخته و یک تا از وسط زده تا به شکل حلال شود
نان را از دو لبه به داخل برگردانید و رول کنید به صورت یک استوانه کوچک و در آخر در روغن سرخ کنید. برای این غذا از نان لواش هم می توان استفاده نمود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,821,954