آشپزی - بنیه مرغ، گل کلم، پیاز

مواد لازم
مرغ پخته 2/1 عدد
گل کلم کوچک پخته 1عدد
پیاز 1عدد
تخم مرغ 4 عدد
نمک فلفل ادویه دلخواه به مقدار لازم
محلول زعفران غلیظ به میزان لازم
روغن 2 قاشق سوپخوری
شیر 1 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 1 و 3/1 پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ پخته شده را به قطعات دلخواه تقسیم نمائید گل کلم آب پز یا بخار پز رابه گل های کوچک تقسیم نمایید پیاز را بصورت ورقه برش نموده سپس ورقه ها را از هم جدا و بصورت حلقه درآورید.
ابتدا تخم مرغ را با نمک و فلفل و ادویه دلخواه و محلول زعفران با مفتول سیمی بزنید.
سپس سایر مواد را اضافه کرده و هم زده آرد را بتدریج افزوده با مفتول سیمی بزنید تا مایه ای یک دست به دست آید
سپس ابتدا قطعات فوق را در مایه فرو برده سپس در روغن شناور گرم شده سرخ نمائید حلقه های پیاز را ابتدا در آرد سفید غلتانده در مایه بنیه فرو برده سپس در روغن شناور گرم شده سرخ نمایید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,826,688