آشپزی - پاستیتسو

مواد لازم
250 گرم ماكاروني
2 عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان پنير پارمزان
2 قاشق غذا خوري پودر نان
مواد لازم براي سس گوشت
2 قاشق غذا خوري روغن زيتون
2 عدد پياز متوسط
750 گرم گوشت چرخ كرده
425 گرم گوجه فرنگي
يك سوم فنجان آب گوجه فرنگي
يك دوم فنجان آب
يك عدد تخم مرغ زده شده
نصف قاشق چايخوري دارچين
مواد لازم برايtopping
90 گرم كره
نصف فنجان آرد
5/3 فنجان شير
يك فنجان پنير پارمزان
2 عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه
روغن زيتون را گرم كرده، پياز و گوشت چرخ كرده را در آن تفت مي دهيم، تا زماني كه گوشت سرخ شده و تغيير رنگ دهد.
سپس گوجه فرنگي، آب گوجه فرنگي و دارچين را به آن اضافه كرده و براي مدتي آن را بدون درپوش حرارت مي دهيم تا غليظ شود.
سپس آن را از روي حرارت بر مي داريم.زماني كه سرد شد، يك عدد تخم مرغ زده شده را به آن مي افزاييم.
بعد از اينكه كره آب شد، آرد را به آن اضافه مي كنيم و حرارت مي دهيم تا وقتي كه روي آن حباب ايجاد شود.
سپس از روي حرارت برداشته و به تدريج شير را به آن مي افزاييم.
مجدداً آن را روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوشد و غليظ شود.
بعد از آن پنير را و دو عدد زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط مي كنيم.
مواد را كنار مي گذاريم تا خنك شود.
ماكاروني را به همراه آب جوش در يك ظرف مي ريزيم.ظرف را روي حرارت مي گذاريم تا ماكاروني پخته و نرم شود.سپس آن را آبكش مي كنيم.
ماكاروني را در ظرف ديگري با دو عدد تخم مرغ و پنير مخلوط كرده و در يك ظرف نچسب مي ريزيم.
سپس سس گوشتي را كه تهيه كرده بوديم، روي سطح مخلوط ماكاروني قرار داده و بعد از آن با موادtopping روي سطح گوشت را مي پوشانيم.
سپس پودر نان را روي تمامي ريخته و بدون در-پوش براي مدت تقريبا يك ساعت داخل فر قرار مي دهيم تا زماني كه روي سطح آن قهوه اي رنگ شود.

غذا آماده خوردن است كه بعد از سرد شدن مي توان آن را سرو كرد.
خواص
اين غذا به علت دارا بودن ماكاروني، تخم مرغ، پنير، كره و گوشت داراي ارزش انرژي زايي بالايي است و يك غذاي مناسب براي ورزشكاران، كودكان و نوجوانان در حال رشد، افراد لاغر و دچار كمبود وزن مي باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411