آشپزی - غذای ایتالیایی

مواد لازم
2 پيمانه گوجه فرنگي خرد شده
3 قاشق غذاخوري روغن زيتون
1 قاشق مرباخوري نمك
1قاشق مرباخوري فلفل سياه
2 قاشق مرباخوري رزماري خشك شده يا 2 قاشق غذاخوري رزماري تازه و خرد شده
1 قاشق سوپ خوري كره
2 عدد مرغ كوچك
6 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
250 گرم نان خشك خرد شده 8 فنجان
3 عدد سير ريز شده
طرز تهیه
فر را روشن كرده و آن را در دماي 210 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد.
تكه‌هاي نان را به مدت 6 دقيقه در فر بگذاريد تا طلايي رنگ شود.
بال هاي مرغ‌ را در پشت آن بسته و محكم كنيد و ران‌ها را هم به يكديگر ببنديد.
مرغ را بصورتي ‌كه سينه آن به سمت بالا باشد در سيني فر قرار دهيد.
بدن مرغ را با 1 قاشق سوپ خوري روغن، یک هشتم قاشق مرباخوري فلفل سياه و یک چهارم قاشق مرباخوري نمك مزه دار كنيد.
به مرغ كره ماليده و به مدت 40 دقيقه در فر طبخ كنيد.
در ظرفي گود، گوجه فرنگي را ريخته و سير، جعفري، رزماري و باقي مانده نمك و فلفل سياه را به آن بزنيد.
سپس نان تست شده را به همراه باقي مانده روغن به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
در ظرف را محكم كرده يا با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه بپزيد.
در ظرف را برداريد و به مدت 12 دقيقه ديگر هم اجازه دهيد تا مواد بپزد.
مرغ را در ظرف بريزيد و 10 دقيقه صبر كنيد تا كمي سرد شود.
مرغ را تكه تكه كنيد و به همراه سس آماده شده و مايه باقي‌مانده از مرغ در سيني فر خوب مخلوط كنيد و سرو كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,843,770