آشپزی - کباب ایسلیم

مواد لازم
گوشت گوساله 300 گرم
بادمجان 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز کبابی 5-6 عدد
مارگارین 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن ) 1 لیوان
آب 2 لیوان
نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
خلال دندان 10 عدد
طرز تهیه
مارگارین را کمی داغ کنید، گوشت ها را که از قبل به اندازه ای یک سانتی بریده اید داخل روغن سرخ کنید. گوشت را بردارید.
پیاز ساطوری شده را تفت دهید تا طلایی شود.
رب گوجه، نمک فلفل و زرد چوبه بریزید، چند دقیقه دیگر خوب هم بزنید.
آب را اضافه کنید.
بگذارید گوشت خوب مغز پخت شود.
بادمجان ها را راه راه پوست کنید.
هر کدام را به درازی به 3 یا 4 قسمت تقسیم کنید،15 دقیقه داخل آب نمک بگذارید تا تلخی آنها از بین برود، بعد خشک شان کنید.
داخل روغن مایع هر دو طرف آنها را سرخ کنید.
دو تکه بادمجان را به صورت صلیب روی هم گذاشته در وسط آن 2-3 تکه گوشت بچینید و گوشه های بادمجان ها را یکی یکی روی گوشت جمع کنید.
گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه و فلفل ها را نیز از وسط دو تکه ببرید.
روی بادمجان و گوشت یک حلقه گوجه بعد فلفل را با کمک خلال دندان ثابت کنید.
آنها را داخل یک سینی بچینید.
آب گوشت را اضافه کنید، داخل فر در دمای 160 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه طبخ بدهید.
اگر می خواهید بادمجان ها کمتر روغن بکشند قبل از این که سرخشان کنید، داخل ماست و آب ( 2 قاشق غذاخوری ماست و 4/1 لیوان آ ب ) بغلتانید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250