آشپزی - شربت سرکه انگبین سبز

مواد لازم
شکر یک کیلو
آب 500 سی سی
عرق نعناع 2/1 پیمانه
سرکه سفید یک پیمانه
کرم تارتار 4/1 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ یک عدد
رنگ سبز خوراکی 2 تا 3 قطره
طرز تهیه
ابتدا شکر را در ظرفی همراه با آب روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید سپس سفیده تخم مرغ را با چنگال زده اید به آن اضافه کنید تا تمامی جرم شکر گرفته شود.
شربت را صاف کرده و پس از شفاف شدن کرم تارتار را می افزاییم 5 دقیقه دیگر می جوشانیم حال عرق نعناع و سرکه را اضافه می کنیم مزه آن را تست کنید در صورتی که عطر و ترشی آن مورد پسند است چند دقیقه دیگر می جوشانیم.
پس از سرد شدن شربت را در شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال قرارمی دهیم و مورد استفاده قرار می دهیم. در آخر چند قطره رنگ سبز خوراکی به شربت می افزاییم.
نکته: توجه داشته باشید که کرم تارتار جهت شفافیت و سفیده تخم مرغ جهت جرم گیری شکر مورد استفاده قرار می گیرد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865