آشپزی - شربت سکنجبین

مواد لازم
شکر 1 کيلوگرم
آب 2 ليوان
سرکه 100 گرم
نعناع تازه 150 گرم
شكر ۵/۲ كیلو
سركه سفید نیم لیتر
نعناع تازه چند شاخه
طرز تهیه
7 لیوان آب را با شكر مخلوط كرده و روی حرارت می گذاریم تا شكر در آب حل شود.
همانطور كه روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ می بندیم و در شكر و آب می گذاریم تا شربت قوام آید.
شکر و آب را روي حرارت قرار مي دهيم تا جوش آيد
سپس نعناع با شاخه را که خوب شسته ايم را به صورت دسته اي دور آن نخ مي پيچيم و داخل شربت قرار مي دهيم و مي گذاريم بجوشد تا عطر نعناع را جذب کند.
در اين زمان سرکه را هم اضافه کرده و مي گذاريم تا بجوشد و غليظ شود شربت را بعد از آماده شدن از صافي رد مي کنيم.
بعد سركه را داحل شربت می ریزیم چند جوش كه زد شربت را از روی حرارت بر می داریم، بعد از اینكه شربت سرد شد، آن را صاف می كنیم و در شیشه ریحته و در جای خنك نگهداری می كنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351