آشپزی - کوکوی سبزی‌های زمستانی

مواد لازم
2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
یك عدد فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ نگینی خرد شده
یك قاشق چای‌خوری زیره سبز
3عدد تره‌فرنگی حدود 450 گرم خلالی خرد شده
150گرم برگ اسفناج
5عدد تخم‌مرغ بزرگ
یك قاشق سوپ‌خوری ریحان تازه خرد شده
یك قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خرد شده
نمك و فلفل به میزان كافی
دو سوم پیمانه پنیر پارمسان برای سرو درصورت دلخواه
طرز تهیه
تابه متوسطی آماده كرده و روغن زیتون را در آن بریزید.
سپس تابه را روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید و فلفل‌دلمه‌ای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق‌گاز تفت دهید.

.برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است
در طول این مدت، مرتب فلفل‌های خردشده را هم بزنید.
نصف قاشق چای‌خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.
حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه كنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر كنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد.
سپس كمی نمك و فلفل سیاه اضافه كنید تا مواد مزه‌دار شوند.
برگ‌های اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه كنید و در ظرف را بگذارید.
مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.
در صورتی كه برگ‌های اسفناج درشت است، آنها را خرد كنید.

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه دیگری شكسته و با نمك، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزه‌دار كنید.
سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق‌گاز را زیادتر كنید تا تخم‌مرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا كند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.
پس از اینكه سطح زیرین كوكو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن كرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوه‌ای‌رنگ نشود.در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح كوكو رنده كرده و سرو كنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250