آشپزی - خوراک بادنجان

مواد لازم
بادمجان 500 گرم
گوجه فرنگي 750 گرم
پياز 1 عدد
جعفري ساطوري شده قدري
كره 100 گرم
شكر 1 قاشق سوپخوری
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوری
پنير پيتزا 100 گرم
فلفل و نمک مقداري
طرز تهیه
پوست بادنجان ها را کنده آنها را به ضخامت 5 سانتيمتر حلقه حلقه بريده رويش نمک بپاشيد و پارچه نازک رويش بکشيد تا آبش گرفته شود.
سپس از گوجه فرنگي و جعفري و پياز و کره و آرد، سس گوجه فرنگي تهيه کنید.
بادنجان ها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفي که قبلا چرب نموده ايد چيده سس گوجه فرنگي مزبور را بريزيد و پنير رنده کرده و کره آب کرده روي آن بپاشيد و آن را مدت يک ساعت در فر بگذاريد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,824,985