آشپزی - پلو سبزواری

مواد لازم
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
گوشت مغز ران 500 گرم
لوبيا چشم بلبلي 1 پيمانه
لپه يك دوم پيمانه
عدس 1 پيمانه
برنج 3 پيمانه
زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوري
كشمش يك دوم پيمانه
طرز تهیه
پياز داغ را با مقداري روغن روي حرارت قرار دهيد و فلفل و زردچوبه را به آن بيفزاييد تا گرم شود. گوشت را به صورت ريز خرد نماييد و به پياز اضافه كنيد.
سپس به ميزان لازم آب به آن بيفزاييد و زمان دهيد تا گوشت پخته شود و آب آن تبخير گردد.
آنگاه لوبيا چشم بلبلي را (كه از شب قبل با مقداري آب خيس نموده ايد) روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
لپه و عدس را نيز جداگانه با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شوند.
سپس آب حبوبات را خارج كنيد و آنها را به گوشت بيفزاييد و كمي تفت دهيد.
حالا نمك غذا را اندازه نماييد.
اكنون برنج را كه از 3 ساعت قبل خيس نموده ايد، در آب جوش بريزيد و پس از آن كه نرم شد، آبكش كنيد. كف قابلمه مورد نظر را روغن و آب جوش بريزيد و براي ته ديگ نان در كف قابلمه بگذاريد.
برنج را به همراه تركيب گوشت و حبوبات به صورت لايه لايه در قابلمه ريخته، زعفران را روي برنج بريزيد و برنج را دم بگذاريد.
پس از نيم ساعت برنج شما آماده مي باشد.
برنج را در ديس مورد نظر بريزيد و روي آن را با كشمش تفت داده تزيين نماييد.
نکات
يادآوري 1 به جاي لپه مي توان از ماش نيز استفاده نمود.
يادآوري 2 براي تزيين غذا در صورت دلخواه، مقدري خلال پرتقال نيز به برنج اضافه كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516