آشپزی - پلو مخلوط بادنجان

مواد لازم
برنج 3 پيمانه (480 گرم)
پنيرموزارلا(رنده شده)200گرم
کره 13پيمانه(53گرم)
بادنجان(نگيني خرد شده)3عدد(330گرم)
پياز(نگيني خرد شده)1 عدد (140گرم)
پيازچه(خردشده)8عدد(64گرم)
فلفل دلمه اي سبز، زرد و قرمز(نگيني خرد شده)3عدد(300گرم)
گوجه فرنگي (فيله و خرد شده)3عدد(300گرم)
نخودفرنگي(پخته شده)1پيمانه (150گرم)
نمک وفلفل به مقدار لازم
پودر سيرو ادويه 1قاشق چايخوري از هر کدام(جمعاً 6 گرم)
طرز تهیه
برنج را از شب قبل يا حدود پنج الي شش ساعت پيش از شروع پخت در مقداري آب ونمک خيس کنيد.
سپس پخته وآبکش کنيد.
در ظرفي برنج آبکش شده را با پنير موزارلا ونيمي از کره مخلوط کرده در قالبي که ميان آن خالي باشد وبا مقداري روغن مايع چرب کرده ايد بريزيد و روي آن را با فويل بپوشانيد ودر طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت حدود يک ساعت قرار دهيد تا پخته شود.
در اين فاصله بادنجان ها را در بقيه ي کره سرخ کنيد.
پياز، پيازچه، فلفل دلمه اي ها و گوجه فرنگي را اضافه کرده تفت دهيد و در ظرف را گذاشته به مدت 15 دقيقه روي حرارت بماند.
سپس نخود فرنگي، نمک، فلفل، پودر سير و ادويه کاري را به مواد بالا اضافه کنيد، حدود 5 دقيقه ديگر بماند بعد برنج را در ظرف مورد نظر برگردانيد و مواد بالا را در وسط و اطراف آن بريزيد و تزئين کنيد.
خواص
در هر پرس پلو مخلوط بادنجان ادويه دار
انرژي 6017کيلو کالري
چربي 285گرم
کربو هيدرات667گرم
پروتئين 162گرم
نکات
توجه داشته باشيد زماني که برنج در حال جوشيدن است نبايد ترک خورده شود و له شود.در ضمن بايد به حدي بجوشد تا قد بکشد.
بهتراست قبل از سرخ کردن بادنجان آن را در مقداري آب و نمک قرار داده و پس از يک ساعت در آبکش بريزيد شسته وخشک کنيد،سپس سرخ کنيد.
از سبزيجات معطري شامل جعفري، ريحان، نعناع و مقداري گشنيز مي توانيد استفاده کنيد.
زماني که برنج را در قالب مي ريزيد کمي فشار دهيد تا منسجم شود.
پس از پخت برنج ته قالب را در آب سرد زده و با کاردک اطراف آن را خيلي آرام از ظرف جدا کنيد،سپس در ديس برگردانيد
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015