آشپزی - پلوی اگه( ترکیه)

مواد لازم
برنج 2 پيمانه
نمک به مقدار لازم
روغن زيتون 2-3 قاشق سوپخوري
پياز1عدد
فلفل دلمه اي1 عدد
سير2حبه
پيازچه 2ساقه
پودر کاري 1 قاشق چايخوري
آب مرغ 3 پيمانه( بسته به نوع برنج متفاوت مي باشد)
گوجه فرنگي 2عدد
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
دانه فلفل سياه 4 عدد
طرز تهیه
برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمک بخيسانيد.
سپس آب آن را خارج نماييد و کنار بگذاريد.
روغن زيتون را در ظرف بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود.
آنگاه پياز را خرد کنيد و تفت دهيد.
فلفل سبز خرد شده، سير رنده شده، پيازچه خرد شده، پودر کاري و مقداري نمک را نيز به آن اضافه نماييد.
در قابلمه اي مناسب، آب مرغ را بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.
حالا برنج را در آب مرغ بريزيد و سبزيجات تفت خورده را به آن بيفزاييد.
اکنون حرارت را ملايم کنيد و حدود 20 دقيقه برنج را طبخ نماييد.
بعد از اين زمان نيمي از گوجه فرنگي و جعفري را به برنج اضافه کنيد و هم بزنيد و برنج را به صورت کته دم نماييد.
در پايان، برنج را در ديس بکشيد و بقيه گوجه فرنگي و جعفري را روي پلو بريزيد و با دانه هاي فلفل تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015