آشپزی - پلوی گوشت

مواد لازم
برنج 2 پيمانه
نمک و فلفل مقداري
گوشت چرخ کرده 100 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوري
پياز 1 عدد
هويج 1 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
نخود فرنگي يک دوم پيمانه
گوجه فرنگي 2 عدد
طرز تهیه
برنج را با آب ولرم و نمک نيم ساعت بخيسانيد.
سپس بشوييد و آب آن را صاف نماييد. گوشت چرخ کرده را با روغن در تابه تفت دهيد.
سپس پياز رنده شده را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر تفت دهيد.
هويج را رنده نماييد و به گوشت اضافه کنيد.
پس از چند دقيقه فلفل دلمه ي خرد شده را با نخود فرنگي بيفزاييد و پس از مقداري هم زدن گوجه فرنگي هاي خرد شده را بريزيد.
منتظر بمانيد تا مواد پخته و آب آن کشيده شود.
در قابلمه اي جداگانه 2 قاشق روغن بريزيد.
سپس برنج را در آن تفت دهيد و کمي نمک اضافه نماييد. بسته به نوع برنج مقدار مناسبي آب بيفزاييد و برنج را به شکل کته دم کنيد.
حالا کف قالب کيک يا کاسه را چرب نماييد.
مخلوط سبزيجات را کف قالب بريزيد و با قاشق فشار دهيد.
سپس پلو را روي سبزيجات بريزيد و دوباره با قاشق فشار دهيد.
پس از 2 دقيقه قالب را در ديس برگردانيد و در پايان روي آن جعفري خرد شده بپاشيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250