آشپزی - پلوی مخلوط با پنیر سفید

مواد لازم
برنج ايراني 3 پيمانه
پيازچه 6ساقه
روغن زيتون 5 قاشق سوپخوري
قارچ 150 گرم
هويج 1عدد متوسط
اسفناج 200گرم
گل کلم سفيد 100گرم
کلم بروکلي 100گرم
ادويه مخصوص پلوئي 1قاشق چايخوري
نمک، زردچوبه به ميزان لازم
زعفران حل کرده به ميزان لازم
پنير سفيد 200گرم
طرز تهیه
برنج را چند ساعت بخيسانيد.
بعد آبکش کنيد و کنار بگذاريد.
اکنون در تابه اي پيازچه ي خرد کرده را تفت دهيد.
قارچ را نيز ورقه کنيد و به آن بيفزائيد.
هويج را به مدت 15 دقيقه آبپز کنيد و ريز خرد نمائيد.
اسفناج را نيز خرد کنيد و همراه با گل کلم و کلم بروکلي - که به صورت گل خرد کرده ايد - تفت دهيد. حالا به مواد تفت خورده ي ياد شده - که کمي نرم و سبک شده اند - ادويه، نمک و زرد چوبه بزنيد.
سپس برنج را با آب زعفران خوب ترکيب کنيد و بعد از آن که دم کشيد، با مواد فوق مخلوط کنيد.
اينک پنير را در زعفران بغلتانيد و هنگام کشيدن پلوي مخلوط، دور تا دور ديس تزئين نمائيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,835,253