آشپزی - پلوی تایلندی

مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
میگو تاره ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۵ عدد
سیر ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
روغن ۱۵۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
برنج را خیس کرده و آبکش می کنیم.
سیر رنده شده را با پاز سرخ کرده یک تفت میدهیم.
۳ الی ۴ قاشق روغن با آن مخلوط می کنیم و تخم مرغها را در ظرف شکسته هم میزنیم داخل پیاز سرخ شده میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم در آن را می بندیم تا بسته شود.
میگو را پس از تمیز کردن می جوشانیم داخل تخم مرغ ریخته و هم میزنیم، رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم با کمی نمک و فلفل داخل مایه تخم مرغ ریخته مخلوط مینمائیم و این مواد را لای برنج آبکش شده گذاشته پلو را یکساعت دم می کنیم.
کمی آب جوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنرا میگیرم و خرد می نمائیم .
دو سه قاشق روغن میگذاریم داغ شود و گوجه فرنگی ها را در روغن کمی سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بآن میزنیم.
موقع کشیدن پلو، پلو را دیس میکشیم مایه تخم مرغ و میگو را وسط پلو قرار میدهیم و گوجه فرنگی سرخ شده را روی آن میریزیم .
نکته در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,826,688