آشپزی - خورش فسنجان

مواد لازم
نیم كیلو مرغ متوسط یا گوشت چرخ كرده
300 گرم مغز گردوی چرخ شده
یك فنجان پیازرنده شده
4 قاشق سوپخوری رب انار
2 قاشق سوپخوری شكر
به قدر كافی نمك
طرز تهیه
مرغ را پاك كرده، چند قسمت می كنیم . با یك یا دو قاشق روغن آن را سرخ كرده و كنار می گذاریم. بعد پیاز را در روغن كمی تفت می دهیم. سپس گردو را اضافه كرده و با پیاز تفت می دهیم و می گذاریم همراه 3 لیوان آب با حرارت ملایم، بپزد.
چربی گردو از نوع گیاهی و غیر اشباع است. بنابراین مصرف آن، خطر مصرف چربی های اشباع را ندارد. گردو یكی از مغزهای روغنی است كه املاح گوناگونی مثل مس، آهن، كلسیم و فسفر دارد. گردو منبع خوبی از بیوتین است بنابراین برای پوست و ریزش مو مفید است.
بعد مرغ را اضافه می كنیم تا مرغ و گردو با هم بپزند. رب انار، شكر و نمك را به خورش می افزائیم، تا خورش كاملاً به روغن بیفتد( جا بیفتد). برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865