آشپزی - ساطری پلو (غذای محلی استان خراسان)

مواد لازم
برنج سه پیمانه
هویج ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ‌كرده ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط یك عدد
كشمش پلویی یك پیمانه
زعفران آب‌كرده یك دوم پیمانه
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده‌ایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم.
سپس هویج‌ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌‌دهیم.
گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزه‌های كوچك درست كرده و سرخشان می‌‌كنیم.
آنگاه كشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه می‌‌كنیم.
در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم.
این كار را لایه‌لایه تكرار می‌‌كنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بكشد.
در مرحله آخر‌، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌كشیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,824,985