آشپزی - شور ماهی پلو

مواد لازم
ماهي شور متوسط 1 عدد
برنج 3 پيمانه
شويد 200 گرم، پاک شده و خرد شده
کره در صورت تمايل
روغن به ميزان دلخواه
کشمش 1 تا 2 پيمانه
پياز داغ 1 قاشق سوپخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
فلفل به ميزان لازم
پودر ليمو عماني 1 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
ماهي را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانيد تاشوري آن گرفته شود.
چند بار آب آن را عوض کنيد، سپس ماهي را تميز کرده و تکه تکه کنيد و در آبکش بگذاريد.
برنج را در صورت تمايل با شويد و کره به صورت کته يا آبکش بپزيد.
روغن را در تابه ريخته و ماهي را سرخ کنيد.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهي اضافه کنيد و کمي سرخ کنيد.
پياز داغ، زردچوبه، فلفل و پودر ليموعماني را به ماهي و کشمش اضافه کنيد و ماهي را به صورت جداگانه با پلو سرو کنيد.
نکات
مي توانيد ماهي و کشمش را موقع کشيدن برنج لابلاي آن بگذاريد و دم کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250