آشپزی - قارچ پلو

مواد لازم
برنج2 پيمانه
پياز سرخ شده يك پيمانه
قارچ تازه نيم كيلو، خرد شده
كره 50 گرم
روغن براي سرخ كردن 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي براي تزيين، ريز شده
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر هل يك دوم قاشق مرباخوري
پودر دارچين يك دوم قاشق مرباخوري
آبليموترش يك دوم قاشق مرباخوري
طرز تهیه
قارچ را بعد از شستن و خرد كردن در تابه اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا كاملاً آب قارچ ها تبخير شود.
كره را اضافه كرده و قارچ را تفت دهيد.
نمك، فلفل و آبليمو را نيز اضافه كرده و وقتي كه كاملاً سرخ شد آن را كنار بگذاريد.
برنج را در قابلمه اي كه آب آن به جوش آمده ريخته، همزمان زردچوبه و نمك را اضافه كرده و بعد از آماده شدن آبكش كنيد.
در قابلمه روغن ريخته و لايه لايه از قارچ و پياز را به برنج اضافه كنيد.
رنگ اين برنج به دليل استفاده از زردچوبه بايد زرد باشد.
در آخر پودر هل و دارچين را روي برنج بپاشيد و بگذاريد برنج دم بكشد.
در آخر وقتي برنج دم كشيده را در ديس ريختيد.
بر روي آن گوجه فرنگي هاي ريز شده را بپاشيد.
خواص
از اين دستور 250 گرم كربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 80 گرم چربي و 2280 كيلوكالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865