آشپزی - خورش آلو گشنیز

مواد لازم
روغن يك پيمانه
پياز يك عدد درشت خرد شده
سير4 پركوبيده
ادويه ي خورشي يك قاشق چايخوري
فلفل قرمز يك قاشق چايخوري
گوشت500 گرم خرد شده
ليموعماني 4 عدد
گشنيز ساطوري يك كيلوگرم
گرد ليمو عماني يك قاشق سوپخوري
سيب زميني 3عدد خرد شده
نمك يك و نيم قاشق چايخوري
محلول زعفران يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه
مقداري از روغن را در قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.
سپس پياز را به آن اضافه كرده، اجازه دهيد تا طلايي رنگ شود.
سير، ادويه ها و گوشت را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه ي ديگر هم بزنيد تا گوشت خرمايي رنگ شود.
3 پيمانه آب اضافه كنيد و اجازه دهيد تا گوشت بپزد.
ليمو عماني ها را سوراخ كرده و در يك پيمانه آب خيس كنيد و پس از آن كه گوشت كمي پخت به خورش بيفزاييد.
گشنيز را هم در مقداري روغن خوب سرخ كنيد و در اواخر طبخ، گرد ليمو عماني و گشنيز را به همراه سيب زميني به خورش بيفزاييد و به مدت 45 دقيقه ي ديگر خورش را بپزيد تا قوام آمده و به روغن بيفتد.
در آخر نمك و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از يكي دو جوش از حرارت برداريد.
خواص
اين دستور 100 گرم كربوهيدرات، 120 گرم پروتئين، 260 گرم چربي و 3220 كيلوكالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,826,688