آشپزی - حلیم بادنجان

مواد لازم
نیم كیلو گوشت بی استخوان
12-10 عدد بادنجان قلمی
250 گرم عدس
3 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
2یا 3 فنجان كشك ساییده غلیظ
2/1 فنجان گردوی چرخ شده
2/1 فنجان زعفران ساییده
3 قاشق غذاخوری سیر داغ
3 قاشق غذا خوری نعناع داغ
به مقدار كافی نمك وفلفل
طرز تهیه
گوشت را چند تكه كرده، می شوییم وبا كمی روغن تفت می دهیم. سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم.
بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب، آن را می كوبیم تا كاملاً له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وكمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.
به تدریج كشك را به آن اضافه كرده ومرتباً آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد. روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم.
خواص
حلیم بادنجان، غذایی محلی و لذیذ است. بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند. پخته آن برای طحال و اخلاطی كه درآن جمع می شود سودمند است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,821,954