آشپزی - خورش باقالی با ماست

مواد لازم
گوشت تکه اي 250 تا 300 گرم
پياز متوسط يک عدد، نگيني شده
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
باقالي پوست گرفته 350 تا 400 گرم
نشاسته 2 قاشق سوپخوري
ماست 2 پيمانه
نمک، فلفل بهار يا ادويه ي دلخواه به ميزان لازم
سير2 تا 3 حبه
گشنيز خرد شده 2 تا 3 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
گوشت را به شکل خورشي تکه کنيد.
پياز را در روغن تفت دهيد تا نرم شود.
تکه هاي گوشت را به پياز اضافه کرده و تفت دهيد.
سپس مقداري آب به گوشت اضافه کرده و بگذاريد نيم پز شود.
اگر باقالي شما خام است وقتي که گوشت نيم پز شد باقالي را به گوشت اضافه کرده تا پخته و نرم شود. اگر باقالي پخته است وقتي گوشت پخته شد باقالي را به گوشت اضافه کرده و بگذاريد جا بيفتد.
نشاسته را در کمي آب سرد حل کرده و همراه کمي نمک به ماست اضافه کنيد و با چنگال آن قدر بزنيد تا ماست صاف و يک دست شود.
سپس روي حرارت گذاشته و در حالي که مرتباً مايه را هم مي زنيد بگذاريد تا مايه غليظ شود( کمي غليظ تر از فرني) و وقتي ماست چند جوش زد و غليظ شد به گوشت و باقالي پخته شده که به اندازه يک پيمانه آب داشته باشد اضافه کنيد.
نمک، فلفل و ادويه را ميزان کرده بگذاريد با هم و به آرامي بجوشد تا جا بيفتد در صورتي که مايل باشيد. اين غذا طعم متفاوت تري داشته باشد.
مي توانيد 5 دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت سير رنده شده و گشنيز را در روغن کمي تفت داده( يا بدون آن که تفت دهيد) به خورش ماست اضافه کرده و سپس با برنج ميل نماييد.
خواص
اين دستور 90 گرم کربوهيدرات، 80 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1580 کيلوکالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,821,954