خدمات تلفن همراه
آشپزی - خورش به
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت خورشي350 گرم
به 2 عدد متوسط
آلو بخارا 100 گرم
پياز يك عدد متوسط
شكر يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا بهها را شسته و پس از پوست گرفتن، به صورت هلالي برش بزنيد.
سپس داخل تابهاي مقداري روغن بريزيد و بهها را داخل آن سرخ كنيد.
پس از اينكه برشهاي به، تغيير رنگ پيدا كرده و نرم شدند، شعله اجاقگاز را خاموش كنيد و تابه را كنار بگذاريد.
نكته: شما ميتوانيد به جاي پوستكندن بهها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهيد.
آلو بخاراها را بشوييد و داخل كاسه كوچكي حاوي آب، به مدت 2 ساعت خيس كنيد.
نكته: با توجه به اينكه آلو نقش طعمدهنده به غذا را بر عهده دارد، ميزان آن را بسته به ذائقهتان ميتوانيد كمتر يا زيادتر كنيد.
پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد كنيد.
سپس در قابلمهاي كه براي پخت خورش آماده كرده بوديد، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت اجاقگاز قرار دهيد.
وقتي روغن داغ شد، پياز خردشده را داخل آن بريزيد و کمي تفت دهيد.
حين سرخشدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد.
در اين فاصله زماني، گوشت را بشوييد و به اندازه مناسب براي خورش خرد كنيد.
سپس داخل سبدي بريزيد تا آب حاصل از شست و شوي آن خارج شود.
حالا در مراحل پاياني سرخشدن پيازها، گوشت خردشده را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تكههاي گوشت نيز در روغن تفت داده شوند.
پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پياز مخلوط كنيد.
در قابلمه حاوي گوشت و پياز داغ، مقداري آب جوش بريزيد.
در قابلمه را بگذاريد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا گوشت بپزد.
قبل از كاملشدن پخت گوشت، يا پس از گذشت حدود يك ساعت، آلو بخاراي خيسشده را به آن اضافه كنيد و به حرارتدادن ادامه دهيد تا گوشت به طور كامل بپزد.
نكته: شما ميتوانيد آلوها را در ظرف ديگري به صورت جداگانه بپزيد و سپس به گوشت اضافه كنيد، ولي پختن گوشت به همراه آلو، باعث طعمدارشدن بيشتر گوشت و در نتيجه خورش ميشود.
پس از آنكه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شديد، بههاي سرخشده را به همراه شكر به مواد اضافه كنيد.
نكته: مقدار شكر بستگي به ذائقه شما دارد.
اگر بههاي خريداريشده براي خورش ترشمزه هستند، مقدار شكر را بيشتر كنيد.
در مرحله پاياني، ابتدا رب را در تابه كوچكي به صورت جداگانه در كمي روغن تفت دهيد تا طعم خامي آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد.
ميزان حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد خورش به مدت يكربع ديگر نيز به جوشزدن ادامه دهد. حالا ديگر خورش آماده است.
نكته: اگر آب باقيمانده براي خورش كافي نبود، مقداري آب جوشيده به آن اضافه كنيد و بگذاريد 1 تا 2 دقيقه بجوشد.
سخنرانی توسط دکتر بلخاری درباره فرهنگ از سایت راسخون با عنوان هنر مسیحیت 2
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت رقیه س از سایت تبیان با عنوان ای ورن ویرانه یرده، جان رقیه
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 56 - واقعه از سایت الکعبه با عنوان الواقعة من مسجد ابو عامر بالزقازیق شرقیة
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد سید قاسم موسوی قهار درباره دعاهای ایام هفته از سایت شهید آوینی با عنوان دعای روز سه شنبه
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان گیرم که اصلاً عبدود رد شد ز خندق
اذان توسط استاد محمد عبدالعزیزحصان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 78 - نبأ از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره نبأ - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج سعید حدادیان - مراسم سیاه پوشان محرم 96 - ای آتش فراق تو در سینه ها نهان (مناجات)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره دین از سایت فاراقلیط با عنوان توبه
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره قریش
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 148,542,610