آشپزی - خورش پرتقال

مواد لازم
پرتقال 6 عدد
مرغ 1عدد متوسط
كره 50 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوری
زعفران به مقدار كم
خلال پسته 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمك به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ را در قطعات كوچك ببرید و كمی در كره تفت دهید.
سپس پوست یك پرتقال را كه خلال كرده و تلخی اش را گرفته اید با یك تا دو لیوان آب و نمك به مرغ اضافه كنید و بگذارید بپزد.
پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازك پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنید.
شكر و زعفران را نیز اضافه كنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را كشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516