آشپزی - خورش ساک

مواد لازم
نخود نيم کيلوگرم
گوشت گوسفندي1 کيلوگرم
پياز خرد کرده 2 عدد
ادويه به ميزان لازم
اسفناج 3 تا 4 کيلوگرم
آرد 500 گرم
آب نارنج يک دوم پيمانه
سير10 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
دارچين براي تزئين
طرز تهیه
نخود را با مقداري آب بجوشانيد و پوست آن را جدا کنيد.
آن گاه گوشت را خرد کنيد و همراه با نخود، پياز و ادويه بپزيد.
سپس اسفناج را درشت خرد کنيد.
بعد آن را بپزيد و در صافي بريزيد تا آبش گرفته شود.
حالا در قابلمه ي مناسبي، يک لا اسفناج و يک لا آرد بريزيد و به همين ترتيب، قابلمه را از اسفناج و آرد پر کنيد.
اکنون روي اسفناج و آرد قدري آب بريزيد تا آن را بپوشاند.
آب نارنج را نيز بيفزائيد و درِ ظرف را ببنديد تا بپزد.
سپس گوشت و نخود را به اسفناج بيفزائيد؛ سير را رنده کنيد و با نمک، زردچوبه و فلفل، در روغن تفت دهيد و در خورش ساک بريزيد.
اينک صبر کنيد تا غذا جا بيفتد.
بعد آن را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بکشيد رويش را با دارچين تزئين نمائيد.
يادآوري گوشت را پس از پختن، ريش ريش کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250